Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین،پیوند واحد فولیکولی (FUT) و استخراج واحد فولیکولی (FUE) دو تا از روش‌های رایج هستند. در طی پیوند واحد فولیکولی، جراح به‌اندازه یک نوار از پوست پشت سر شما را برش می‌دهد و فولیکول‌های موی جداگانه را استخراج می‌کند. در طی استخراج واحد فولیکولی، یک جراح فولیکول‌ها را مستقیم از پوست سر شما خارج می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

در هر دو عمل جراحی، فولیکول‌ها در قسمت‌های طاس سر شما کاشته می‌شوند. کاشت مستقیم مو (DHI) اصلاح روش استخراج واحد فولیکولی است که توسط شرکت "گروه پزشکی جهانی کاشت مستقیم مو" ایجاد شده است. 

در استخراج واحد فولیکولی، یک جراح قبل از کاشت فولیکول‌های مو، به‌صورت دستی کانال‌های پوست سر شما را برش می‌دهد. در طول کاشت مستقیم مو، جراح از یک ابزار قلم شکل ویژه استفاده می‌کند که می‌تواند هر دو کار را هم‌زمان انجام دهد. 

اکنون می‌خواهیم همه آنچه را که باید در مورد جراحی کاشت مستقیم مو بدانید را، تجزیه‌وتحلیل کنیم و همچنین در ادامه کاشت مستقیم مو را با پیوند واحد فولیکولی و استخراج واحد فولیکولی مقایسه خواهیم کرد تا به شما کمک کنیم که تصمیم بگیرید کدام روش برای شما بهتر است.

کاشت مستقیم مو چگونه انجام می‌شود؟

کاشت مستقیم مو نسخه اصلاح شده کاشت مو به روش استخراج واحد فولیکولی است و روال مشابهی را دنبال می‌کند. در روش کاشت مستقیم مو، جراح فولیکول‌های مو را از قسمتی از پوست سر شما، معمولاً از پشت سر برداشته و در قسمت‌های طاس قرار می‌دهد. 

این فولیکول‌های مو در نهایت باعث رشد مو‌های جدید می‌شوند. 

در ادامه مواردی را که شما به‌طورکلی می‌توانید در طی این روش انتظار داشته باشید ذکر شده است:

• جراح سر شما را تراشیده و از بی‌حسی موضعی برای بی‌حس شدن آن استفاده می‌کند.

• جراح با استفاده از ابزاری با نوک ظریف، فولیکول‌های مو را از پشت سر شما استخراج می‌کند.

• فولیکول‌های مو در ابزاری به شکل قلم بارگذاری می‌شوند و در قسمت طاسی پوست سر شما کاشته می‌شوند.

• و در آخر جراح کرم آنتی‌بیوتیک زده و بانداژ را در همه محل‌ها قرار می‌دهد.

جراحی‌های استخراج واحد فولیکولی و کاشت مستقیم مو به‌طورکلی حدود ۸ ساعت طول می‌کشند، اما زمان دقیق آن بسته به تعداد فولیکول‌های موی پیوندزده‌شده می‌تواند متفاوت باشد. دیدن کامل نتایج جراحی ممکن است ۱۲ تا ۱۸ ماه طول بکشد.

چه افرادی به روش کاشت مستقیم مو نیاز دارند؟

افراد مبتلا به آلوپسی آندروژنیک که رایج‌ترین نوع ریزش مو است، بهترین کاندید‌ها برای کاشت مو هستند. این وضعیت معمولاً به‌عنوان ریزش موی مردانه شناخته می‌شود. همچنین داشتن ویژگی‌های زیر افراد را به‌عنوان کاندیدای مناسب کاشت مو تبدیل می‌کند:

• سن: افرادی که کاشت مو انجام می‌دهند باید بیش از ۲۵ سال سن داشته باشند. ریزش مو قبل از این سن غیرقابل‌پیش‌بینی است.

• ضخامت مو: افرادی که مو‌های ضخیم‌تری دارند معمولاً به نتایج بهتری نسبت به افرادی که مو‌های کم پشت دارند، می‌رسند. مو‌های ضخیم‌تر، معمولاً پوشش بیشتری به هر فولیکول مو می‌دهند.

• تراکم موی ناحیه اهدا‌کننده: بیمارانی که تراکم موی آن‌ها در هر سانتی‌متر مربع در محل اهدا‌کننده خود کمتر از ۴۰ فولیکول است، کاندیدا‌های ضعیفی برای کاشت مو محسوب می‌شوند.

• رنگ مو: افرادی که مو‌های روشن یا رنگ موی نزدیک به رنگ پوست دارند اغلب به بهترین نتیجه می‌رسند.

• انتظارات: افرادی که انتظارات واقع‌بینانه دارند به‌احتمال زیاد از نتایج خود راضی‌تر خواهند بود.

کاشت مستقیم مو در برابر استخراج واحد فولیکولی و پیوند واحد فولیکولی:

کاشت مو، استخراج واحد فولیکولی و پیوند واحد فولیکولی همه شامل برداشتن فولیکول از یک قسمت از پوست سر و کاشتن آن‌ها در مناطق طاس است. در طی جراحی پیوند واحد فولیکولی، جراح یک نوار باریک و طولانی از پشت سر شما را برش می‌دهد. فولیکول‌های جداگانه مو برداشته شده و در امتداد خط موی شما کاشته می‌شوند.

 این روش معمولاً سریع‌ترین و ارزان‌ترین راه است، اما می‌تواند جای زخمی طولانی ایجاد کند و اگر مو‌های خود را کوتاه کنید ممکن است جای زخم مشخص شود اما مو‌های بلند معمولاً آن را پنهان می‌کنند. در جراحی‌های کاشت مستقیم مو و استخراج واحد فولیکولی، فولیکول‌های جداگانه مو مستقیماً از پوست سر برداشته می‌شوند. 

در حین استخراج واحد فولیکولی، جراح به‌صورت دستی یک سری کانال‌ها را در پوست سر شما می‌برد تا فولیکول‌های مو را وارد کند. تکنیک کاشت مستقیم مو به جراحان امکان می‌دهد این برش‌ها را به طور هم‌زمان انجام دهند و مو‌ها را بکارند.

کاشت مستقیم مو و استخراج واحد فولیکولی از ایجاد زخم طولانی ناشی از پیوند واحد فولیکولی جلوگیری می‌کنند، با این حال، این جراحی‌ها به‌طورکلی طولانی‌تر و گران‌ترند. شرکت‌های ارائه‌دهنده کاشت مستقیم مو ادعا می‌کنند که این پیشرفته‌ترین و مؤثرترین گزینه برای درمان مو است. 

بااین‌حال، هیچ مطالعه‌ای در مورد مقایسه نتایج با سایر روش‌های درمان مو انجام نشده است. انواع جراحی‌های استخراج واحد فولیکولی می‌توانند در درمان ریزش مو موفقیت‌آمیز باشند. بااین‌حال، در مورد اینکه استخراج واحد فولیکولی یا پیوند واحد فولیکولی روش مؤثرتری است، برخی منابع مورد اعتماد وجود دارد.

عوارض جانبی و اقدامات احتیاطی پیوند مو از طریق کاشت مستقیم مو:

جراحی‌های کاشت مو نسبتاً ایمن بوده و به‌ندرت عوارض ایجاد می‌کنند. کاشت مستقیم مو و استخراج واحد فولیکولی از روش پیوند واحد فولیکولی کمتر تهاجمی هستند زیرا برای برش نوار بزرگی از پوست نیازی به جراح ندارند.

 بسیاری از شرکت‌ها ادعا می‌کنند که تکنیک‌های استخراج واحد فولیکولی بدون زخم هستند، با این حال، هنوز هم باعث ایجاد یک سری زخم‌های کوچک در طی حذف فولیکول‌های منفرد می‌شوند. این اسکار‌ها معمولاً قابل‌توجه نیستند.

در ادامه چند عارضه احتمالی جراحی به روش کاشت مستقیم مو آورده شده است.

• واکنش منفی به بیهوشی:

در طی روش کاشت مستقیم مو، بی‌حسی موضعی به پوست سر شما زده می‌شود تا بی‌حس شود. بیهوشی به‌طورکلی بی‌خطر است، اما ممکن است در برخی افراد واکنش‌های منفی ایجاد کند. اکثر قریب به‌اتفاق واکنش‌ها مربوط به ترس یا اضطراب است و نه یک حساسیت موضعی به بیهوشی

• عفونت:

ایجاد عفونت در محل اهدا‌کننده یا در ناحیه‌ای که پیاز‌های مو کاشته شده است. عفونت‌های جدی نادر هستند و در کمتر از ۱ درصد جراحی‌های کاشت مو اتفاق می‌افتند.

• شوک ریزش مو:

شوک ریزش مو می‌تواند طی ۲ ماه پس از جراحی رخ دهد و اشاره به ریزش موی موقتی در محل کاشت مو دارد. بهبودی کامل تقریباً همیشه در طی ۳ تا ۴ ماه بعدی ایجاد می‌شود.

ظاهر نامطلوب:

وقتی پیاز‌های مو پیوند داده می‌شوند، باید به‌گونه‌ای تراز شوند که از رشد طبیعی مو‌های شما تقلید کنند. اگر فولیکول‌های ضعیف کاشته شوند، می‌توانند منجر به ظاهری زشت شوند که از آن راضی نیستید. 

برای داشتن بهترین شانس برای دستیابی به نتایج دلپذیر، بهتر است قبل از جراحی در مورد جراحان منطقه خود تحقیق کنید. نتایج قبل و بعد از مراجعه‌کنندگان قبلی را بررسی کنید و برای تصمیم‌گیری بهتر با سایر مشتریان آن جراح در تماس باشید.

سایر عوارض:

• سایر عوارض احتمالی جراحی‌های کاشت مو عبارتند از:

• خون‌ریزی

• سرگیجه

• درد

• افزایش ضربان قلب

• التهاب فولیکول‌های مو

• ظاهر پراکنده در اطراف محل اهدا‌کننده

• جای زخم

هزینه کاشت مستقیم مو:

هزینه کاشت مو به میزان قابل‌توجهی بسته به شهری که در آن جراحی انجام می‌شود، کلینیکی که از آن بازدید می‌کنید و کل موی کاشته شده است. بعید است اکثر شرکت‌های بیمه هزینه کاشت مستقیم مو را تأمین کنند زیرا این کار نوعی عمل جراحی زیبایی محسوب می‌شود. برای کاهش هزینه‌ها، ممکن است بخواهید سفر به یک مکان جغرافیایی ارزان‌تر یا کاهش تعداد فولیکول‌های موی پیوند شده را در نظر بگیرید.

برخی از گزینه‌های جایگزین کاشت مو عبارتند از:

• ماینوکسیدیل (روگین)

• فیناستراید (Propecia)

• لیزردرمانی سطح پایین

پربیننده ترین علت اصلی ابتلا به آلزایمر کشف شد فایزرهای وارداتی به چه کسانی می‌ رسد؟ با کرونا جدید R.1 ژاپنی آشنا شوید آخرین آمار کرونا در ایران (۱۴۰۰/۷/۱) تمام خدمات از ۲هفته دیگر فقط با کارت واکسن ارائه می شود

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: کاشت مو جراحی های کاشت فولیکول های مو پوست سر شما فولیکول ها اهدا کننده پوست سر سر شما جراحی ها ریزش مو کاشت مو پشت سر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۰۷۴۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سفر گروه فوق تخصصی جراحی ابن سینا به یاسوج

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، این گروه فوق تخصصی موسوم به ابن سینا تا ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ اقدام به ثبت نام بیماران شکاف لب، سوختگی‌های مزمن و آب مروارید می‌نماید.
گروه های جهادی خدمات رایگان درمانی جراحی به بیماران نیازمند، ناهنجاری مادرزادی، جراحی چشم، دندانپزشکی، ناهنجاری فک و صورت، جراحی پلاستیک و ترمیمی، خدمات تخصصی بی هوشی و پرستاری و مددکاری را به صورت رایگان ارایه می دهد.
زمان پذیرش و انجام جراحی برای بیماران از ۲۶ تا ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ در استان کهگیلویه و بویراحمد تعیین و اعلام شده است. متقاضیان می‌توانند برای ثبت نام به سامانه www.marhambfi.ir مراجعه کنند.
   

دیگر خبرها

  • سفر گروه فوق تخصصی جراحی ابن سینا به یاسوج
  • ببینید | ناخن طلا برای کاشت برای خانم‌های پولدار!
  • هرآنچه درباره نسل ششم آیپد ایر می‌دانیم
  • بازگشت به دنیای صدا
  • ستاره حریف والیبال ایران VNL را از دست داد
  • توسعه نهالکاری در ۵۰ هکتار از تفرجگاه عینالی تبریز
  • (ویدئو) نجات ۱۶ توله خرس سیاه در خطر انقراض از استخراج کیسه صفرا
  • جوانه زدن ۷۵ درصد محصول باغات دیم زمین‌های شیب دار شهرستان اردل
  • تولید ۲۵۰ میلیون اصله نهال در کشور
  • کاشت مو بدون جراحی با خواب طبیعی