Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-05-04@22:41:25 GMT

روش های جدید و روز دنیا برای پر پشت شدن مو

تاریخ انتشار: ۱۳ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۲۸۳۴۷۶

روش های جدید و روز دنیا برای پر پشت شدن مو

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، درمان های مختلفی برای ریزش مو وجود دارد که شما می توانید آن ها را با یکدیگر مقایسه کنید و به انجام برسانید. درمان برای رشد مجدد مو ها به شدت رو به افزایش است و بسیاری از مردم به دنبال آخرین متدها هستند که قصد داریم راجع به این روش ها صحبت کنیم.

بیشتر بخوانید:

دو پروتئین خون که بر عمر طولانی تاثیر دارد

تقویت و درمان سلول ساقه های مو

این نوع درمان کاملا منحصر به فرد است و درمانی است که برای رشد مو از آن استفاده می‌ کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مزایا:
نیاز به جراحی یا برش خاصی ندارد
التهاب پوست سر را کم می کند
نتایج طولانی مدت دارد
باعث افزایش چگالی و تراکم مو می شود

معایب:
هزینه بالایی دارد
نتایج آن منحصر به فرد نیست
سازمان غذا و دارو آن را تایید نمی کند
ممکن است باعث جهش ژنتیکی یا سرطان شود
عوارض جانبی ناشناخته و زیادی دارد
باعث زخم می شود
پروسه آن طولانی است

کاشت مو رباتیک با دستگاه

روش کاشت رباتیک یک روش کاملاً اتوماتیک است که به دقت زیادی نیاز دارد اما زمان آن نسبت به کاشت های سنتی کم‌تر است. کاشت رباتیک در هند با استفاده از دستگاه های پیشرفته انجام می شود.

مزایای کاشت رباتیک:
سرعت بالای کاشت
نتیجه بهتر
دقت خیلی بالا
انتخابِ بهتر مو برای پیوند
بدون زخم یا زخم خیلی کم

معایب:
گاهی اوقات نتایج غیرطبیعی را ایجاد می‌ کند
گران‌قیمت
احتمال آسیب به فرد دریافت کننده مو
ایجاد شوک پایین به مو های خودِ فرد
برای افرادی که مو های مجعد یا فر دارند مناسب نیست

پلاسما درمانی

برای انجام این روش؛ از پلاکت فرد در خون بیمار استفاده می‌ کنند تا فولیکول های مو را تحریک کند که باید مراحل به طور منظم و پشت سر هم انجام شود. به طوری که خون فرد را می‌ گیرند و آن را از طریق سانتریفیوژ حاوی پلاسما می کنند سپس آن را به سر تزریق می کنند.

این روش برای افرادی مناسب است که در دهه ۳۰ سالگی هستند و کچل شده‌اند و خانم‌ هایی که به خاطر یائسگی مو های خیلی نازکی دارند.

مزایا:
بدون نیاز به کار های پیچیده شبیه به جراحی
باعث ایجاد زخم نمی شود
خطر آلرژی ندارد

معایب:
سازمان غذا و دارو آن را تایید نمی کند
نتایج آن هنوز به اثبات نرسیده است
نتایجش با یکدیگر فرق دارد
برای بیماران مبتلا به سرطان پوست و عفونت در ناحیه پوست سر عملکرد خوبی ندارد
ریزش مو را درمان نمی کند
عوارض جانبی آن شامل درد و سوزش پوست سر و بی حسی در ناحیه تزریق است

مزوتراپی

در مزوتراپی مجموعه ای از تزریقات را در لایه میانی پوست انجام می دهند که این ماده تزریق شده حاوی مواد معدنی، ماده بی حسی، ویتامین ها و دیگر مواد شیمیایی است که بستگی به فرمولاسیونی دارد که پزشک تجویز می کند که این مواد شیمیایی سلول‌ های چربی را درمان می‌ کنند.

مزوتراپی عموماً نیاز به جلسات درمانی پشت سر هم دارد و سلول های مرده از روی پوست حذف می شوند. مزوتراپی یک درمان مکمل هم محسوب می شود.

پزشکان در مزوتراپی برای افراد مختلف با توجه به شرایطی که دارند، فرمول متفاوتی را در نظر می گیرند اما معمولا اکثر افراد از نتایج آن رضایت دارند.

مزایا:
جلسات درمانی آن کوتاه است و تقریباً بین ۱۵ الی ۳۰ دقیقه می باشد.
هزینه هر جلسه مقرون به صرفه است.
فولیکول‌ های مو را فعال می کنند.
عوارض جانبی کم و درد خفیفی دارد.
فولیکول های مو را تحریک به رشد می کند.
بعد از انجام مزوتراپی می توانید راحت به سراغ کارتان بروید، زیرا نیاز به بیهوشی عمومی ندارد و باعث تحریک گردش خون در پوست سر می شود.
در طول جلسه درمانی درد را احساس نمی کنید.

معایب:
هنوز روش جدیدی است و نتایجش متنوع هستند و بعضی از بیماران هیچ تغییری را گزارش نکرده اند.
مواد استفاده شده ممکن است قابل اعتماد نباشد و خطر عفونت در پوست به خاطر استفاده از سوزن وجود دارد.
به جلسات زیادی نیاز دارد تا نتایج مشهود شود.
کچلی کامل را نمی‌ تواند درمان کند.
گاهی اوقات اثربخش نیست.
یک درمان ادامه‌ دار است؛ یعنی شاید فرد نیاز داشته باشد که در سال یک الی دو بار این کار را انجام دهد یا هر ۶ ماه یک بار این کار را بکند تا نتیجه کافی را بگیرد و نتایج آن در افراد مختلف متفاوت است و نمی تواند ۱۰۰% تضمین می کند که شما جزء افرادی باشد که نتیجه می گیرید.

بوتاکس مو

بوتاکس مو به درمانی گفته می‌ شود که مو ها را به صورت عمقی نرم‌کننده می زنند و از یک محصول استفاده می‌ کنند که حاوی بوتاکس است.

مزایا:
به رشد مجدد مو ها کمک می‌ کند.
استفاده از آن امن است و خطری ندارد.
کیفیت و استحکام مو را در طول زمان حفظ می‌ کند.
معایب:
هزینه بالایی دارد.
برای موهای رنگ شده مناسب نیست.
نیاز به مراقبت های بعد از درمان دارد.
ساختار داخلی مو را تغییر نمی‌ دهد.

فیلر مو

فیلر فواید بسیار زیادی دارد؛ باعث براق شدن مو می شود و به طور کل ظاهر موهای شما را زیباتر می کند و یک درمان بسیار عالی برای مو های نازک است.

مزایای فیلر مو:
مقاومت مو در برابر شکنندگی را بالا می برد.
روی تک تک فیبر های مو کار می‌ کند و آن ها را انعطاف‌پذیر می کند.
صددرصد امنیت دارد و خطری را ایجاد نمی‌ کند.
تا مدت ها نتایجش مشهود است.
معایب:
ممکن است عوارض جانبی مثل قرمز شدن، جوش، خارش یا کبودی خفیف را به همراه داشته باشد.

منبع: نمناک

انتهای پیام/

کد خبر: 1128086 برچسب‌ها دانستنی ها

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانستنی ها عوارض جانبی نتایج آن پوست سر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۸۳۴۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونه در گرما از پا‌ها مراقبت کنیم؟

با فرارسیدن فصل‌های بهار و تابستان، اغلب افرادی که در این فصل سال عادت دارند صندل و کفش‌های جلوباز بپوشند، با مشکل آفتاب‌سوختگی و ترک پاشنه پا مواجه می‌شوند. این مشکلات را به راحتی می‌توان برطرف کرد و ظاهر خوب پا‌ها را به آنها برگرداند.

پوشیدن صندل و کفش‌های جلو باز و پیاده‌روی در ساحل، کار‌هایی که پا‌های ما را در معرض گرمای زیاد و سطوح داغ قرار می‌دهد، می‌تواند منجر به خشکی، لکه‌های تیره و عوارض مختلفی شود که بر ظاهر و حس پا‌ها تاثیر می‌گذارد.

کارشناسان توصیه می‌کنند که در فصل‌های بهار و تابستان بیشتر از پا‌های خود مراقبت کنید تا مطمئن شوید که در تمام طول سال سالم می‌مانند. اگر مطمئن نیستید که چگونه باید این کار را در خانه انجام دهید، در این مقاله چند نکته و پیشنهاد برای روش‌ها و محصولاتی ذکر شده است که می‌توانید آنها را برای بهینه‌سازی روال مراقبت از پا‌های خود به‌کار گیرید.

۱- لایه‌برداری نکته‌ای کلیدی است

برای خلاص شدن از شر سلول‌های خشک سطحی پوست که ممکن است باعث احساس زبری و زمخت به نظر رسیدن پا‌های شما شود، هر دو هفته یک یا دو بار سطوح زبر پا‌های خود را لایه‌برداری کنید.

برای لایه‌برداری پا گزینه‌های بسیار متنوعی وجود دارد. لایه‌بردار‌های فیزیکی مانند انواع سنگ‌پای طبیعی و مصنوعی، گزینه‌های خوبی هستند به این شرط که آنها را تمیز نگه دارید.

هنگام استفاده از سوهان یا سنگ‌پا برای برداشتن پوست خشک یا پینه به یاد داشته باشید که هنگام کار روی پوست نرم، فشار کمتر و هنگام برخورد با پینه، فشار بیشتر وارد کنید تا پوست‌تان آسیب نبیند.

۲- آب‌رسانی عمیق

در تابستان به طور طبیعی تمایل داریم زمان بیشتری را بیرون از منزل بگذرانیم. این بدان معنا است که احتمالا از پا‌های خود بیش از حد معمول استفاده خواهیم کرد که ممکن است باعث شود سریع‌تر از معمول خشک شوند. پاشنه‌های پا بیشتر وزن ما را تحمل می‌کنند، بنابراین، پوست روی آنها هم معمولا سریع‌تر از بین می‌رود.

به همین دلیل است که مرطوب کردن پاها، مخصوصا پاشنه‌های پا، باید بخش منظمی از برنامه روزانه شما باشد؛ نه کاری که فقط زمانی که احساس می‌کنید خشک شده‌اند یا پینه بسته‌اند، انجام می‌دهید.

همچنین برای حفظ رطوبت کرم‌ها، ماسک‌ها و روغن‌ها، حتما آنها را بلافاصله بعد از حمام استفاده کنید، چرا که پوست وقتی خیس است، مواد را به بهترین شکل جذب می‌کند.

۳ - محافظت در برابر آفتاب

هنگام استفاده از کرم ضدآفتاب برای بدن، اکثر ما پا‌های خود را فراموش می‌کنیم که اشتباه بزرگی است. هنگامی که شاخص یووی (UV) بالا باشد، ممکن است آفتاب‌سوختگی یا لکه‌های تیره فقط در عرض چند دقیقه روی پوست در معرض آفتاب ایجاد شود.

محافظت در برابر آفتاب فقط مربوط به پوست نیست. ناخن‌ها نیز از ترکیبات پروتئینی ساخته شده‌اند که به محافظت بیشتری نیاز دارند و به اندازه پوست، در برابر آسیب‌های ناشی از اشعه ماوراء بنفش آسیب‌پذیرند.

هنگامی که در معرض عوامل خارجی مانند آفتاب، هوای بسیار خشک، رطوبت بالا، شن یا آب شور قرار می‌گیرید، پوستی که دور ناخن‌های شما را فراگرفته بیشتر مستعد خشکی می‌شود که در نهایت به ناخن‌ها و سلامت کلی پا آسیب می‌رساند.

۴ - تا حد ممکن از راه رفتن با پای برهنه اجتناب کنید

به گزارش ایندیپندنت، در طول تابستان قدم زدن بدون کفش و با پای برهنه در اطراف خانه، استخر یا در شن و ماسه، شاید دلچسب به نظر برسد، اما این کار می‌تواند صدمات زیادی با خود داشته باشد. هنگامی که پابرهنه‌اید، پا‌های شما سریع‌تر گرمای سطح را جذب می‌کنند که می‌تواند در عرض چند ثانیه به آفتاب‌سوختگی و قرمزی منجر شود.

۵ - پا‌ها را خشک نگه دارید

پا‌ها نقش مهمی در تنظیم دمای بدن ما دارند. به همین دلیل، تمایل به تعریق دارند و هرچند این تعریق کاملا طبیعی است، می‌تواند مشکلات زیادی از رشد باکتری گرفته تا پینه، بوی ناخوشایند و قارچ ایجاد کند.

اگر کفش‌های بسته می‌پوشید، سعی کنید همیشه جوراب به پا داشته باشید تا مقداری از رطوبت را به خود جذب کند. اگر ترجیح می‌دهید در ماه‌های گرم جوراب را کنار بگذارید، پودر پا می‌تواند کمک کند.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی کلينيک

دیگر خبرها

  • وازلین برای پوست؛ خوب است یا بد؟
  • (ویدئو) اصول درمانی طب سنتی برای زیبایی پوست
  • اصول درمانی طب سنتی برای زیبایی پوست (فیلم)
  • آیا وازلین پوست را سفید میکند؟
  • اصول درمانی طب سنتی برای زیبایی پوست
  • غلبه بر عفونت سینوس بدون نیاز به دارو
  • غلبه بر عفونت سینوس : ترفندهای ساده و موثر بدون نیاز به دارو (اینفوگرافی)
  • چگونه در گرما از پا‌ها مراقبت کنیم؟
  • سرخ‌پوست‌ها در بازی پرسپولیس! + عکس
  • ایران جزء ۱۰ کشور اول دنیا در درمان بیماری‌های اورولوژی