Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-05-05@03:31:27 GMT

دسترسی به بالاترین تراکم با روش جدید کاشت مو

تاریخ انتشار: ۸ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۴۷۲۳۸۲

دسترسی به بالاترین تراکم با روش جدید کاشت مو

کاشت مو

ما در این صفحه قصد داریم بهترین روش‌های کاشت مو جهت رسیدن به تراکم بالا را معرفی کنیم پس اگر قصد دارید با روش‌های نوین کاشت مو به یک تراکم نسبتا مناسب برسید پیشنهاد می‌کنیم مطالب این صفحه را به هیچ عنوان از دست ندهید.

کاشت موی طبیعی

پیوند موی طبیعی یکی از برترین روش‌هایی است که معمولا متخصصان جهت رفع کم‌پشتی و یا طاسی سر از این روش استفاده می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این روش، کاشت مو با استفاده از بانک موی افراد انجام شده و به همین دلیل سری موهای کاشته شده با سایر موهای بدن کاملا تطابق دارد همچنین باید بدانید به صورت کلی کاشت مو روش‌های متفاوتی دارد و با پیشرفت علم پزشکی روز به روز شاهد جدیدترین روش‌های کاشت مو هستیم.

انواع روش کاشت مو

قبل از اینکه درباره روش‌های مختلف پیوند مو صحبت کنیم باید به این نکته اشاره کنیم که تشخیص و نحوه درمان می‌بایست در کلینیک‌های معتبر پوست و مو صورت بگیرد و درمان کم پشتی یا طاسی مو نیز باید زیر نظر یک پزشک متخصص باشد زیرا انجام این کار باید بدون ایجاد هرگونه عوارضی باشد و همچنین باید در نظر داشت انتخاب یک روش مناسب جهت کاشت مو وابسته به یک شرایط خاص بوده و روش‌های کاشت مو برای هر فرد یکسان نیست.

باید بدانید روش‌هایی که در گذشته برای درمان این عارضه وجود داشت دارای عوارض و مشکلات بسیاری بود که با گذشت زمان روش‌های نوین‌تری به‌وجود آمد و روش‌های قدیمی را کم کاربرد کرد. یکی از روش‌های پرکاربرد قدیمی کاشت مو به روشFUT  است که در این روش درمانی نواری از پوست در قسمت پشت‌سر که دارای گرافت‌های موست جدا شده و سپس گرافت‌ها به طور دقیق از آن قسمت برداشته و در محل مورد نظر با ایجاد برش‌هایی در سر کاشته می‌شود. باتوجه به عوارض این روش مانند جراحی، درد، خونریزی، ایجاد جای زخم و اسکار و... امروزه به جای این روش از روش FUE استفاده می‌کنند.

کاشت مو به روش FUE

کاشت مو به روش FUE نوع پیشرفته روشFUT  است که در این روش برداشت پوست سر به صورت متفاوت بوده و با برداشت لایه بسیار نازکی از قسمت موردنظر انجام می‌شود به این صورت که هیچگونه از عوارض روشFUT  را نداشته و در این روش هیچگونه آسیبی به عصب‌ها، پوست و سایر نواحی برداشت مو نمی‌رسد و در ضمن هیچگونه جای زخم و اسکاری در پشت سر نیز به‌وجود نخواهد آمد. همچنین باید بدانید روش FUE برای افرادی که بانک موی مناسبی ندارد و ریزش موهایشان زیاد است بسیار مناسب است.

کاشت مو به روش BHT

اگر دارای بانک موی ضعیفی هستید می توانید از کاشت مو به روش BHT استفاده کنید. در این روش برداشت مو از بدن فرد انجام شده و بهترین و منطبق‌ترین مو در بدن با موی سر، نواحی سینه و اطراف آن می باشد که در این روش فولیکول‌های مو به صورت جداگانه برداشته شده و در کف سر کاشته خواهد شد.

جدیدترین روش جهت کاشت مو چه روشی است؟

یکی از برترین و جدیدترین روش‌های کاشت مو که امروزه در اکثر کلینیک‌های معتبر انجام می‌شود کاشت مو به روش SUT  می‌باشد. این روش دارای کمترین میزان عارضه بوده و دوره نقاهت آن بسیار کوتاه است مچنین باید بدانید این روش بالاترین میزان اثر بخشی را نیز دارد.

کاشت مو به روش SUT دارای چه مزایایی است؟ این روش، روشی طبیعی جهت کاشت موی سر می‌باشد کاشت مو به این روش نیازمند جلسات متعدد نیست خط رویش طبیعی موی سر در این روش به فولیکول‌های مو آسیبی وارد نمی‌شود کاشت مو در این روش بدون درد، خونریزی است کاشت مو با استفاده از این روش دوره نقاهتی کوتاهی دارد.

کاشت مو به روش SUT  با استفاده از پانچ‌های مخصوصی انجام می‌شود که به وسیله آن سرعت کاشت و برداشت فولیکول‌های مو افزایش می‌یابد. در این روش ابتدا به وسیله‌ی پانچ‌های مخصوص برداشت مو انجام شده و پس از این کار فولیکول‌های مو فیریز می‌شود و در آخرین مرحله کاشت مو با ایجاد سوراخ های بسیار ریز در محل‌های فاقد مو انجام می‌شود.

بالاترین میزان تراکم مو با روش SUT

یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های کاشت مو با روش SUT درمان با بالاترین میزان تراکم است. به این صورت که در این روش، پیوند مو تا 14000 تار مو انجام‌پذیر است. همچنین باید در نظر داشته باشید باتوجه به استفاده از دستگاه‌های پیشرفته در این روش سرعت انجام کار نیز بالاتر از سایر روش‌ها است.

کد خبر 1607545

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: روش های کاشت مو فولیکول های مو کاشت مو به روش انجام می شود باید بدانید کاشت مو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۷۲۳۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت بالاترین رکورد جوجه‌ریزی در سال ۱۴۰۲ / کاهش ۴۱ درصدی کانون بیماری در واحدهای پرورشی

معاون وزیر جهاد کشاورزی و رئیس سازمان دامپزشکی کشور از ثبت بالاترین رکورد جوجه‌ریزی در سال ۱۴۰۲ و کاهش ۴۱ درصدی کانون بیماری در واحدهای پرورشی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان دامپزشکی کشور، مجتبی نوروزی با حضور در کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی به تشریح اقدامات و اهم برنامه‌های پیش روی سازمان دامپزشکی کشور پرداخت و با اشاره به اینکه پرورش دام و طیور سهم و نقش ۳۰ درصدی در ارزش افزوده بخش کشاورزی دارد، اظهار کرد: ارزش اقتصادی دام، طیور، آبزیان و تولیدات سالیانه آن، بالغ بر هزار همت سرمایه است و تأمین بهداشت مهمترین مؤلفه حفاظت از سلامت و امنیت این سرمایه و بر عهده سازمان دامپزشکی کشور به عنوان دستگاه حاکمیتی متولی است.

وی افزود: مهمترین اقدامات سازمان دامپزشکی کشور در سال ۱۴۰۲، شامل کاهش مدت ترخیص نهاده‌ها از ۱۵ به هفت روز، واردات گوشت گرم از کشورهای مختلف جهت تأمین گوشت قرمز کشور (گرفتن مصوبه از هیئت دولت جهت اعزام ناظران مقیم)، اجرای دیپلماسی بین‌المللی، راه اندازی آزمایشگاه سطح سه ایمنی زیستی (Bsl3) و دریافت گواهی اعتبار بخشی مؤسسه آنالیتیکا روسیه، ثبت بالاترین رکورد جوجه‌ریزی در سال ۱۴۰۲ و کاهش ۴۱ درصدی کانون بیماری در واحدهای پرورشی طیور کشور با عملکرد به موقع و فراگیر سازمان دامپزشکی کشور، آغاز به کار مرکز تحقیقات بیماری‌های منتقله از دام و فرآورده‌های خام دامی، افزایش میزان صادرات تخم مرغ از ۵۰ هزار تن در سال ۱۴۰۱ به ۱۳۶ هزار تن در سال ۱۴۰۲ (رشد ۱۶۳ درصدی وزنی و ۲۲۱ درصدی ارزش مالی) است.

معاون وزیر جهاد کشاورزی و رئیس سازمان دامپزشکی کشور تصریح کرد: سازمان دامپزشکی چشم ناظر ۱۳ میلیون تن نهاده وارداتی و ۱۸ میلیون تن فراورده تولید داخلی اعم از بخش دام، طیور، آبزیان، زنبورعسل و کرم ابریشم است و به تازگی بیش از یک هزار تن مرغ به کشور عراق صادر شده است و با افزایش میزان جوجه‌ریزی‌ها می‌توان بخشی از نیاز دو میلیون و ۲۰۰ هزار تنی مرغ در کشورهای همسایه را تأمین کرد.

نوروزی افزود: بخش‌های مرزی و داخلی قرنطینه دامپزشکی و حضور این پست‌ها در سطح استانی، منطقه‌ای و ملی بسیار حائز اهمیت است، به طوری که پست‌های قرنطینه دامپزشکی تضمین کننده سلامت واقعی و توسعه بهداشت عمومی جامعه و اقتصادی کشور است و به تعبیری پست‌های قرنطینه دامپزشکی رسالت دیده‌بانی از سلامت و بهداشت و اقتصاد کشور را برعهده دارند.

وی ادامه داد: از جمله اقدامات سازمان دامپزشکی کشور در حوزه بین الملل می‌توان به صادرات محصولات لبنی به کشورهای مختلف، برقراری صادرات آبزیان به اتحادیه اروپا، برگزاری دوره آموزشی ویژه هیئت کارشناسان دامپزشکی کشورهای مالی و سنگال، تفاهم‌نامه همکاری در زمینه بهداشت دام و دامپزشکی و گسترش همکاری دو جانبه با کشورهای مختلف، امضای الزامات بهداشتی جهت واردات گوشت در راستای تأمین بازار با کشورهای مبدا واردات اشاره کرد.

معاون وزیر جهاد کشاورزی و رئیس سازمان دامپزشکی کشور گفت: ۲۹۳ آزمایشگاه، ۱۱۰ بیمارستان دامپزشکی، ۲۵۸۹ درمانگاه، ۲۳۱۰ داروخانه، ۹۲۳ کارخانه خوراک دام و طیور ،۳۲۳ کشتارگاه دام و ۲۵۵ کشتارگاه طیور بخشی از واحدهای تحت نظارت سازمان دامپزشکی کشور است که همکاران این سازمان در راستای ایمنی غذایی و بهداشت جامعه نظارت شبانه روزی بر آنها دارند.

نوروزی اضافه کرد: بازمهندسی مأموریت‌ها و فرایندهای سازمان دامپزشکی کشور، بازمهندسی ساختار سازمان، حمایت از تولید داخلی دارو، واکسن، مواد ضدعفونی کننده و مکمل‌ها، حمایت از صادرات، ساماندهی نظارت بهینه و نحوه دریافت حقوق مسئولان فنی و هرگونه اقدام که به تحقق شعار سال مبنی بر جهش تولید با مشارکت مردم نیز کمک کند، از جمله مهمترین برنامه‌های این سازمان در سال جاری است.

بعد از ارائه این گزارش، رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی و اعضای حاضر کمیسیون، از اقدامات نوین سازمان دامپزشکی کشور جهت ارتقای تولید و سلامت بهداشتی جامعه تقدیر ویژه و اعضای کمیسیون بر اهمیت حمایت از افزایش اعتبارات و جذب نیروهای متخصص جهت افزایش سطح خدمات بهینه و حداکثری به تولیدکنندگان تاکید کردند؛ همچنین اعضای حاضر کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی انتظارتی را از سازمان دامپزشکی کشور مطرح کردند و مقرر شد برای آنها اقدامات جدی صورت گیرد.

کد خبر 750008

دیگر خبرها

  • ببینید | ناخن طلا برای کاشت برای خانم‌های پولدار!
  • ده‌روسی: از سری آ و لیگ اروپا دست نمی‌کشیم!
  • خدمت به مردم بالاترین جایگاه را در دین اسلام دارد
  • توسعه نهالکاری در ۵۰ هکتار از تفرجگاه عینالی تبریز
  • هزینه بیش از ۶ هزار میلیارد تومان برای زیرساخت‌های ایلام
  • جوانه زدن ۷۵ درصد محصول باغات دیم زمین‌های شیب دار شهرستان اردل
  • ثبت بالاترین رکورد جوجه‌ریزی در سال ۱۴۰۲ / کاهش ۴۱ درصدی کانون بیماری در واحدهای پرورشی
  • نهال‌کاری در ۵۰ هکتار از اراضی تفرجگاه عینالی تبریز
  • کاشت مو بدون جراحی با خواب طبیعی
  • انجام ۳۵۰ هزار مترمکعب کوه‌بُری در تقاطع مدافعان سلامت قم