Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، دکتر سلیمانی جوان سرپرست اداره نظارت بر درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران در این خصوص توضیح داد: پیرو اقدامات نامحسوس کارشناسان نظارت بر درمان برای شناسایی یک باند خانوادگی فعال در زمینه کاشت مو، یک مؤسسه پزشکی غیرمجاز در منطقه سعادت‌آباد شناسایی شد.

او ادامه داد: پس از اخذ دستور قضایی، طی بازدید مشترک بازرسین این اداره و مأموران نیروی انتظامی، چهار اتاق عمل و سه اتاق درمان مشاهده شد که خدمات پزشکی و زیبایی از قبیل کاشت مو، بلفاروپلاستی، لیپوساکشن و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. را توسط چند نفر کارآموز فاقد صلاحیت علمی به مراجعین ارائه می‌کردند.

وی افزود: دو طبقه از ساختمان متعلق به این مؤسسه، پلمب و افراد خاطی به مراجع قضایی معرفی شدند.

 او تاکید کرد: بازرسان این اداره به طور مستمر از مراکز درمانی تحت نظارت این دانشگاه بازدید و نسبت به انجام وظایف قانونی خود اقدام می‌کنند. در این راستا، چهار مؤسسه پزشکی غیرمجاز پوست و موی دیگر هم هفته گذشته در منطقه سعادت‌آباد تعطیل و پلمب شده است.

کد خبر 686771 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها سلامت وزارت بهداشت و درمان پزشکی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: سلامت وزارت بهداشت و درمان پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۵۳۱۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستگیری چهار حفار غیرمجاز اماکن تاریخی در تربت‌حیدریه

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی مدیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی تربت‌حیدریه گفت: متهمان به همراه پرونده تشکیل شده برای سیر مراحل دادرسی تحویل مقامات قضایی شدند.

علی محمدی افزود: با استناد قانون ضرورت اخذ مجوز برای ساخت، خرید و فروش، نگهداری، تبلیغ و استفاده از دستگاه فلزیاب و همچنین ورود آن به کشور، منوط به اخذ مجوز از سازمان میراث فرهنگی کشور است.

مدیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی تربت حیدریه اضافه کرد: بر این اساس متخلفان از مفاد این قانون به ضبط و مصادره دستگاه مذکور محکوم می‌شوند.

محمدی افزود: چنانچه دستگاه فوق در حفاری غیرمجاز به قصد کشف‌اموال فرهنگی - تاریخی مورد استفاده قرار گیرد، علاوه بر مجازات فوق، مرتکب به یک سال تا سه سال حبس مجازات مقرر در ماده (۵۶۲) قانون‌مجازات اسلامی - مصوب ۱۳۷۵٫۳٫۲ محکوم می‌شود.

شهرستان تربت حیدریه ۳۵۰ اثر تاریخی و گردشگری شناسایی شده دارد که تعداد ۶۲ اثر شامل بنا، محوطه و میراث ناملموس ثبت شده در فهرست میراث ملی است.

دیگر خبرها

  • جولان اولین اتوبوس‌های فرنگی در پایتخت | کرایه هر مسافر ۳شاهی
  • پشت پرده پلمب‌شدن دو طبقه باشگاه استقلال
  • پشت پرده پلمب‌شدن دو طبقه باشگاه استقلال / چرا کسی اجازه ندارد به این طبقات برود؟
  • چهار حفار غیرمجاز اماکن تاریخی در تربت‌حیدریه دستگیر شدند
  • دستگیری چهار حفار غیرمجاز اماکن تاریخی در تربت‌حیدریه
  • بازدید از اداره اتباع استان گلستان
  • برخورد قاطع با مداخله‌گر طب سنتی در نیشابور
  • شناسایی و پلمب دو واحد غیرمجاز در محلات
  • پلمب ۱۳۱ واحد صنفی در مشهد
  • تولید ۲۵۰ میلیون اصله نهال در کشور