Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-05-04@22:28:35 GMT

کاشت مو به روش FIT/ کاندید مناسب، مزایا و معایب

تاریخ انتشار: ۲۹ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۷۹۸۰۲۶

کاشت مو به روش FIT/ کاندید مناسب، مزایا و معایب

مو به ­عنوان یکی از تاثیرگذارترین عناصر در زیبایی چهره افراد است. در عین حال موها تحت تاثیر فاکتورهای بسیار زیادی دچار ریزش غیرمعمول، تراکم پایین و حتی طاسی می­ شوند. مواردی مانند ژنتیک، رژیم غذایی نادرست، مشکلات هورمونی و اضطراب به­ عنوان عواملی اصلی ریزش مو به شمار می­ روند.

افرادی که طاسی را تجربه می­ کنند تمایل دارند تا دوباره در محل ­های خالی شده از مو، موهای خود را ببینند و به دنبال راهی موثر برای جبران این زیبایی ازدست رفته می­ گردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اکثر افراد در وهله اول سراغ روش ­های غیرتهاجمی و درمان­های دارویی و شیمیایی می­ روند. اما واقعیت این است که عمدتا این روش­ ها کارساز نبوده و تنها راه عملی، کاشت مو است.

شاید با شنیدن کاشت مو و تصوری که عموم از جراحی و خونریزی دارند از تصمیم خود منصرف شوند اما کاشت مو به روش FIT برای افرادی که از جراحی فراری هستند روش مناسبی است. روش کاشت موی FIT، غیرجراحی و حداقل تهاجمی بوده که با درد و خونریزی جزئی، در تکمیل روش ­های قدیمی­ تر مثل FUT به­ وجود آمده است. FIT باتوجه به مزایایی که نسبت به دیگر روش ­ها دارد مورد پسند بسیاری از کاندیدهای کاشت مو است.

اگر شماهم دنبال راهی حداقل تهاجمی با نتیجه طبیعی و دائمی برای رفع طاسی و بالا بردن تراکم موهای خود هستید، تا پایان این مطلب همراه ما باشید تا هرآنچه که در مورد کاشت FIT لازم است بدانید.

آیا با کاشت مو به روش FIT آشنایی دارید؟

روش FIT به اختصار از واژگان Folicullar Isolatioan Transplantation تشکیل شده است. همانطور که از نام روش پیداست، اساس کار به­ صورت جداسازی فولیکول­ ها و پیوند زدن آن­ ها به نقطه دیگر است. واحدهای فولیکولی گرافت نام دارند و شامل یک الی پنج فولیکول مو هستند. گرافت­ ها به­ طور جداگانه، دانه ­ای و بدون جراحی توسط یک هولدر دستی از بانک مو استخراج می­ شوند.

سپس هر گرافت در محل طاس یا کم پشت کاشته می ­شود. ابزاری که پزشک برای کاشت استفاده می­ کند، پانچ و پنس هستند. پانچ­، گرد و همراه سری با اندازه ­های متفاوت است که باتوجه به نیاز کاندید انتخاب می­ شود. بانک مو شامل نواحی پشت سر و موهای کناری است.موهای این نواحی کد ژنتیکی طاسی ندارند و دچار ریزش نمی ­شوند. کاربرد روش FIT محدود به کاشت موی سر نبوده و برای داشتن ابرو، ریش و سبیل نیز مورد استفاده است. نام دیگر این روش FUE است اما در ایران با همان نام FIT رایج است.

به یاد داشته باشید که روش FIT به دلیل درد و خونریزی که کاندیدهای کاشت حین روش FUT تجربه می کردند به ­وجود آمده است. روش کاشت FIT برای افرادی با طاسی متوسط تا خفیف بسیار کاربردی است.برای بهره­ مندی از این روش می ­بایست بانک مو با تراکم بالا داشته باشید در غیراینصورت، استفاده از این روش برای شما چندان مناسب نیست.

تصمیم گیری برای روش کاشت برعهده پزشک متخصص می ­باشد که بعد از معاینه و بررسی بانک مو کاندید، از بین روش ­های FUT، FIT، SUT و... یک روش یا روش ترکیبی را پیشنهاد می دهد.منظور از روش ترکیبی این است که پزشک می ­تواند در مواجهه با طاسی شدید از هر دو روش FIT و FUT به ­طور ترکیبی استفاده کند. ابتدا با روش FUT حجم زیادی از موهای ریخته شده را پوشش داده و با به­ کارگیری کاشت FIT تراکم آن را بیشتر کند. امروزه می ­توان با کمک گرفتن از روش کاشت FIT تا حدود 7000 تار مو در روز استخراج کرد.

کاندید مناسب کاشت مو به روش FIT

در صورتی که پزشک تشخیص دهد کاندید بانک موی متراکم و مناسبی دارد و از شرایط نام برده زیر رنج می­ برد، می­ تواند با روش FIT موهای جدیدی را در ناحیه کم ­تراکم و طاس خود بکارد.

افرادی با طاسی خفیف تا متوسط یا افرادی با طاسی در جلوی سر، تاج سر و شقیقه­ ها افرادی که تحت تاثیر ژنتیک و مشکلات هورمونی مبتلا به ریزش مو یا الگوی مردانه و زنانه یا آلوپسی آندروژنی هستند. افرادی با بانک مو پرتراکم، به منظور متراکم کردن نواحی دیگر موهای سر. افرادی که پوست سرشان خاصیت کشسانی ندارد. این افراد نمی ­توانند پوست سرشان را بخیه کنند و کاندید مناسبی برای روش FUT نیستند. افرادی که ترس از جراحی دارند. افرادی که مایل به تجربه درد و خونریزی روش کاشت FUT نیستند. مزایای کاشت FIT نسبت به FUT و روش­ های جدیدتر قابل استفاده برای کاشت سبیل، ریش و ابرو، قابل استفاده برای طاسی خفیف مو، در مقایسه با روش جراحی FUT، هیچگونه بخیه و اسکاری در ناحیه اهداکننده باقی نمی­ گذارد. FIT کم تهاجمی بوده و دوره بازیابی بیمار سریع ­تر و آسان­ تر است. حدود 1500الی 2500 گرافت مو در یک جلسه 4 الی 8 ساعته قابل برداشت است. احتیاجی به پانسمان سنگین نیست.  معایب نسبت به روش FUT و روش ­های جدیدتر

روش FIT یکی از کم دردسرترین و کم عارضه ترین روش­ های کاشت است مطلبی صحیح است اما معایبی جزئی در مورد FIT وجود دارد که بهتر است از آن­ها مطلع باشید.

طاسی ­های وسیع را پوشش نمی ­دهد. هزینه بالاتری نسبت به روش FUT دارد. تعداد گرافت­ های قابل پیوند در این روش از کاشت FUT و ترکیبی کمتر بوده لذا سرعت این روش پایین ­تر است. کیفیت گرافت­ ها در روشFIT پایین تر بوده و احتمال آسیب دیدگی و از بین رفتن گرافت ها در این روش بالاتر از FUT است. زیرا در روش FIT برداشت گرافت ­ها مستقیم از پوست سر است اما برداست گرافت در روش FUT در زیر میکروسکوپ و بادقت بالاتری صورت می ­گیرد. روش­ های جدیدتر از کیفیت بالاتری برخوردارند. تراکم طبیعی ­تر و خط­ رویش موی بهتر ار ویژگی­ های روش­ های جدیدتر است.

هزینه کاشت مو به روش FIT

تعیین هزینه کاشت مو به عوامل مختلفی بستگی دارد. اما به­ طور کلی هزینه این روش نسبت به روش کاشت موی FUT کمی بالاتر و نسبت به روش ­های جدیدتر کاشت مثل میکروگرافت پایین ­تر است. البته باید در نظر داشت اگرچه این روش کمی گران­تر است اما نتایج طبیعی و عالی به همراه دارد. عوامل موثر در هزینه کاشت مو FIT به شرح زیر است:

مقدار گرافتی که برداشته و کاشته می­ شود. تبحر تیم پزشکی و دستمزد تعیین شده. وسعت محل خالی از مو، تجهیزات کلینیک مورد نظر.

جهت دریافت هزینه کاشت موی خود با شماره های 09122252731 و یا 02154503 کلینیک خانه سفید تهران در تماس باشید.

 

برچسب ها : کاشت مو

 

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: کاشت مو به روش هزینه کاشت مو نسبت به روش کاشت موی روش کاشت بانک مو کاشت FIT

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۹۸۰۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف شگفت انگیز سرنخ‌های ژنتیکی افسردگی

فرارو- از توصیف تجربیات اصلی افسردگی تغییرات در انرژی، فعالیت، تفکر و خلق و خو بیش از ده هزار سال می‌گذرد. واژه افسردگی حدود ۳۵۰ سال است که مورد استفاده قرار می‌گیرد. با توجه به چنین پیشینه طولانی‌ای ممکن است شگفت زده شوید اگر بدانید که متخصصان در مورد چیستی افسردگی و هم چنین درباره نحوه تعریف یا علت بروز آن با یکدیگر اجماع نظر ندارند. با این وجود، بسیاری از کارشناسان با این موضوع موافق هستند که افسردگی خانواده بزرگی از بیماری‌ها به علل و سازوکار‌های مختلف است. این امر باعث می‌شود تا  انتخاب بهترین درمان برای هر فرد چالش برانگیز باشد.

افسردگی واکنشی در برابر افسردگی درون زاد

به گزارش فرارو به نقل از کانورسیشن، یک استراتژی آن است که انواع فرعی افسردگی را جستجو کرده و ببینید که آیا ممکن است با انواع مختلف درمان بهتر عمل کنند یا خیر. یک مثال در این باره مقایسه افسردگی واکنشی با افسردگی درون زاد است. افسردگی واکنشی (هم چنین به عنوان افسردگی اجتماعی یا روانی نیز شناخته می‌شود) ناشی از قرار گرفتن در معرض رویداد‌های استرس زای زندگی است. این موارد ممکن است مورد تعرض واقع شدن یا مواجهه با از دست دادن یک عزیز باشد و یک واکنش قابل درک به یک محرک خارجی قلمداد می‌شوند.

در مقابل، افسردگی درون زاد (که به عنوان افسردگی بیولوژیکی یا ژنتیکی نیز قلمداد می‌شود) توسط چیزی در درون ایجاد می‌شود مانند ژن‌ها یا شیمی مغز. بسیاری از افرادی که به صورت بالینی در زمینه سلامت روان کار می‌کنند این نوع از تقسیم بندی را می‌پذیرند. با این وجود، پژوهشگرانی از دانشگاه سیدنی این تقسیم بندی را بیش از اندازه ساده قلمداد کردند. آنان به این موضوع پرداختند که ژن‌ها و رویداد‌های استرس زای زندگی ممکن است به صورت جداگانه در ایجاد افسردگی نقش داشته باشند، اما همزمان با افزایش خطر ابتلا به افسردگی یک فرد با یکدیگر در تعامل هستند. شواهد نشان می‌دهند که در  قرار گرفتن در معرض عوامل استرس زا یک جزء ژنتیکی وجود دارد. برخی از ژن‌ها روی مواردی مانند شخصیت یا کاراکتر تاثیر می‌گذارند. برخی از ژن‌ها بر نحوه تعامل ما با محیط تاثیر می‌گذارند.

در نتیجه، آن تیم تحقیقاتی در دانشگاهی سیدنی تصمیم گرفتند نقش ژن‌ها و عوامل استرس زا را بررسی کنند تا متوجه شوند آیا طبقه بندی افسردگی به عنوان واکنشی یا درون زاد معتبر است یا خیر. افراد مبتلا به افسردگی به پرسش‌هایی درباره قرار گرفتن در معرض رویداد‌های استرس زای زندگی پاسخ دادند. محققان دانشگاه سیدنی DNA نمونه‌های بزاق آن افراد را برای محاسبه مخاطرات ژنتیکی آنان برای اختلالات روانی مورد تجزیه و تحلیل قرار دادند. سوال آنان ساده بود این که آیا خطر ژنتیکی برای افسردگی، اختلال دو قطبی، اسکیزوفرنی، اختلال کم توجهی – بیش فعالی* (ADHD)، اضطراب  و روان رنجوری* (Neuroticism) بر قرار گرفتن گزارش شده افراد در معرض رویداد‌های استرس زای زندگی تاثیر می‌گذارد یا خیر.

شاید بپرسید آن محققان چرا برای محاسبه خطر ژنتیکی اختلالات روانی در افرادی که پیش‌تر دچار افسردگی بودند به پژوهش پرداختند و کم و بیش بودن این واریانت در افراد مختلف متفاوت است. حتی افرادی که پیش‌تر به افسردگی دچار بوده اند نیز ممکن است خطر ژنتیکی کمی برای آن داشته باشند.  این افراد ممکن است به دلیل برخی علل دیگر دچار افسردگی شده باشند.

محققان دانشگاه سیدنی خطر ژنتیکی شرایطی به جز افسردگی را به چند دلیل بررسی کردند. نخست آن که واریانت‌های ژنتیکی مرتبط با افسردگی با افسردگی مرتبط با سایر اختلالات روانی همپوشانی دارند. نکته دوم آن که دو فرد مبتلا به افسردگی ممکن است واریانت ژنتیکی کاملا متفاوتی داشته باشند. بنابراین، محققان قصد داشتند شبکه گسترده‌ای برای بررسی طیف وسیع تری از واریانت‌های ژؤنتیکی مرتبط با اختلالات روانی ایجاد کنند.

اگر تقسیم بندی افسردگی به دو دسته واکنشی و درون زاد معتبر باشد انتظار می‌رود افرادی که مولفه ژنتیکی کم تری در افسردگی خود دارند (گروه واکنشی) رویداد‌های استرس زای زندگی را گزارش کنند. هم چنین انتظار می‌رود افرادی که دارای مولفه ژنتیکی بالاتری هستند (گروه درون زاد) رویداد‌های استرس زای کم تری را گزارش کنند.

با این وجود، پس از مطالعه بیش از ۱۴ هزار فرد مبتلا به افسردگی نتیجه کاملا برعکس آن چه انتظار می‌رفت حاصل شد. محققان دریافتند افرادی که در معرض خطر ژنتیکی بالاتری برای افسردگی، اضطراب، اختلال کم توجهی – بیش فعالی یا اسکیزوفرنی قرار دارند می‌گویند که در معرض استرس‌های بیش تری قرار گرفته اند. مواجهه با حمله از طریق سلاح، تجاوز جنسی، سانح رانندگی مشکلات حقوقی و مالی و سوء استفاده و مورد بی توجهی قرار گرفتن در دوران کودکی در افرادی که خطر ژنتیکی بالاتری برای افسردگی، اضطراب، اختلال کم توجهی – بیش فعالی یا اسکیزوفرنی داشتند شایع‌تر بود.

ژن‌ها چگونه نقش ایفا می‌کنند؟

خطر ژنتیکی اختلالات روانی حساسیت افراد را نسبت به محیط تغییر می‌دهد. دو نفر را تصور کنید یکی با خطر ژنتیکی بالا برای افسردگی و دیگری با خطر ژنتیکی پایین برای افسردگی. آن دو نفر شغل شان را از دست می‌دهند. فرد آسیب پذیر از نظر ژنتیکی از دست دادن شغل را به عنوان تهدیدی برای ارزش خود و موقعیت اجتماعی اش تجربه می‌کند. احساس شرم و ناامیدی در او وجود دارد. او از ترس از دست دادن شغل دیگر نمی‌توانند خود را مجبور کنند به دنبال شغل دیگری باشد. برای فرد دیگر از دست دادن شغل کم‌تر با چنین احساسی همراه است. آن دو نفر یک رخداد را به گونه‌ای متفاوت درونی می‌کنند و آن را به شکلی متفاوت به یاد می‌آورند.

خطر ژنتیکی برای اختلالات روانی همچنین ممکن است باعث شود افراد در محیط‌هایی قرار بگیرند که اتفاقات بدی در آن رخ می‌دهد. برای مثال، خطر ژنتیکی بالاتر برای افسردگی ممکن است بر عزت نقس تاثیر بگذارد و فرد را بیش‌تر در معرض روابط ناکارآمد قرار دهد که سپس تبدیل به روابطی بد خواهند شد.

مطالعه محققان برای افسردگی چه معنایی دارد؟

نخست آن که نتیجه مطالعه تایید می‌کند که ژن‌ها و محیط مستقل نیستند. ژن‌ها بر محیط‌هایی که در نهایت در آن زندگی می‌کنیم و بر رخداد‌های پس از آن تاثیر می‌گذارند. ژن‌ها هم چنین بر نحوه واکنش ما به آن رویداد‌ها تاثیر می‌گذارند.

دوم آن که نتیجه مطالعه محققان استرالیایی از تمایز بین افسردگی واکنشی و درون زاد پشتیبانی نمی‌کند. ژن‌ها و محیط‌ها تعامل پیچیده‌ای دارند. در اکثر موارد افسردگی ترکیبی از ژنتیک، بیولوژی و عوامل استرس زا است.

سوم آن که افراد مبتلا به افسردگی که مولفه ژنتیکی قوی تری در افسردگی خود دارند گزارش می‌دهند که زندگی شان با عوامل استرس زای جدی تری نشانه گذاری شده است.  بنابراین، از نظر بالینی افرادی که آسیب پذیری ژنتیکی بالاتری دارند ممکن است از یادگیری تکنیک‌های خاص برای مدیریت استرس خود بهره‌مند شوند. این ممکن است به برخی از افراد کمک کند تا در وهله نخست احتمال ابتلا به افسردگی را کاهش دهند. هم چنین، ممکن است به برخی از افراد مبتلا به افسردگی کمک کند تا مواجهه مداوم خود را با عوامل استرس زا را کاهش دهند.

اختلال کم توجهی – بیش فعالی یک اختلال عصبی رشدی است که با اختلال عملکرد اجرایی و علائمی همچون نقص در توجه و تمرکز، بی احتیاطی، بیش فعالی و تکانشگری که فراگیر، مخرب و در عین حال برای سن فرد غیرطبیعی هستند مشخص می‌شود.

*روان رنجوری یا روان آزرده گرایی یک تمایل طولانی مدت به یک حالت عاطفی منفی یا اضطراب است. روان رنجوری یک بیماری نیست بلکه یک ویژگی شخصیتی است. افراد مبتلا به روان رنجوری تمایل بیشتری به افسردگی دارند و بیش‌تر از دیگران احساس گناه، حسادت، عصبانیت و اضطراب می‌کنند.

دیگر خبرها

  • ببینید | ناخن طلا برای کاشت برای خانم‌های پولدار!
  • با این ۸ روش طول عمرتان بیشتر می‌شود
  • ویدیو/ مغز انسان بزرگ‌تر می‌شود!
  • بازگشت به دنیای صدا
  • توسعه نهالکاری در ۵۰ هکتار از تفرجگاه عینالی تبریز
  • نوشیدن این چای فشارتان را تنظیم می‌کند
  • جوانه زدن ۷۵ درصد محصول باغات دیم زمین‌های شیب دار شهرستان اردل
  • تولید ۲۵۰ میلیون اصله نهال در کشور
  • کاشت مو بدون جراحی با خواب طبیعی
  • کشف شگفت انگیز سرنخ‌های ژنتیکی افسردگی